Un vechi liberal de la Zărnești va candida la primărie din partea Pro România

Consilierul local de la Zărnești Mircea Aldea Ilie, care a fost ales în 2016 din partea PNL, a anunțat azi că va candida la primăria orașului, dar din partea Pro România. 

Impreună cu un alt coleg din PNL, Ovidiu Lupu, și el consilier local, Mircea Aldea Ilie se mută oficial la Pro România. De altfel, cei doi au fost propuși de conducerea locală a PNL pentru excludere însă Biroul Permanent Local nu a aprobat acest lucru.

„Au vrut să ne dea afară dar nu au reușit. Acum le dăm motive reale să ne excludă. Sunt sigur că vom putea face treabă bună cu Pro România și ii invit pe colegii din PNL Zarnești care cred în noi, să vină alături de noi. Deja am discutat cu oameni de afaceri de Zărnești, ni se va alătura și un lider sindical si cel puțin trei colegi de la PNL și sunt convins că vom avea proiecte constructive”, a declarat Ovidiu Lupu, cel care va coordona Pro România Zărnești. 

Mircea Aldea Ilie a admis că ar fi vrut să candideze la primarie și din partea PNL. Liberalii anunțat însă că oficial il susțin pe Ionuț Banciu pentru candidatuta la Primăria Zărnești.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.