Cinema One Brașov rămâne deschis, dar cu număr limitat de spectatori. Superland, închis până la sfârșitul lunii

După ce  secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că nu se pot desfășura cu un public mai mare de 100 de persoane în sălile închise, Cinema One Brașov a anunțat că își adaptează programul. Astfel,  accesul în cinematograf va fi limitat la 100 de persoane/sală. De asemenea, zilnic se va face dezinfecția tuturor sălilor, iar în cinematograf vor exista dispensere cu dezinfectant. 
  

Zonele de food-court de la Superland rămân deschise 

Pe de altă parte, în contextul evoluției situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii sau gripă și a deciziilor Direcției de Sănătate Publică și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, Superland a anunțat că parcul de distracții își sistează temporar activitatea în perioada 12 – 31  martie. 

Zonele de food-court rămân deschise pe toată această perioadă în limita în care colaboratorii noștri își doresc acest lucru. De asemenea, conform prevederilor impuse numărul maxim de persoane care pot intra în același timp în zonele de food-court este de 100 de persoane.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.