Comemorarea foștilor deținuți politici de la Făgăraș a fost anulată. Toate evenimentele organizate până la sfârșitul lunii au fost suspendate

Evenimentul programat azi la Făgăraș pentru comemorarea foștilor deținuți politici s- anulat.

Decizia a fost luata de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, pentru a limita riscul de infectare cu coronavirus. De altfel, potrivit informării făcute de Primăria Făgăraș, toate evenimentele programate pe raza municipiului vor fi anulate până în data de 31 martie 2020.

„Având în vedere contextul epidemiologic datorat Sindromului Respirator Acut cu noul coronavirus COVID 19, precum și recomandările primite de la Departamentul pentru Situații de Urgență, s-a hotărât anularea tuturor evenimentelor organizate pe raza municipiului Făgăraș (adunări publice, spectacole, etc) până pe data de 31.03.2020, termen care poate fi prelungit în funcție de evoluția situației, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș. Menționăm că Primăria Făgăraș a luat toate măsurile pentru prevenirea unei eventuale epidemii. În acest sens a fost întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență, ședință în cadrul căreia a fost stabilită echipa de intervenție care va acționa sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică Brașov în conformitate cu Ordinul 313/ 26.02.2020“, se arată în comunicatul transmis de Primăria Făgăraș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.