Pacienții cu noul coronavirus COVID-19 vor ajunge în scurt timp și la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov

Pregătit pentru valul trei de pacienți cu noul coronavirus, Spitalul de Clinic de Neurologie și Psihiatrie din Brașov va face în scurt timp primele internări. Anunțul a fost făcut de managerul spitalului, dr. Nicușor Bîgiu. 

„Noi am făcut toate pregătirile necesare pentru a prelua acești pacienți. De altfel, este o chestiune de zile până când astfel de cazuri vor ajunge și în unitatea noastră¨, a declarat Bîgiu. 

La această unitate spital ar urma să fie aduși pacienți cu COVID-19 care nu sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov sau la cel de Pneumoftiziologie. Pentru a prelua pacienți cu noul coronavirus, încă de săptămâna trecută conducerea spitalului a anunțat că la Pavilionul Centtral de pe strada Prundului au fost pregătite 141 de paturi. Acestea au fost amenajate după ce secţia de Psihiatrie a fost mutată în pavilionul de pe strada  Mihai Eminescu, iar toţi pacienţi cronici din Baza de recuperare au fost externați. Totodată secţiile de neurologie au fost relocate în bază de recuperare, iar camera de gardă de la Neurologie la intrarea de pe strada Trotuş. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.