Spitalul de Boli Infecțioase Brașov externează azi încă doi pacienți vindecați de CoVID-19

Spitalul de Boli Infectioase Brasov anunță externarea, astazi, a încă doi pacienți vindecati de COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 47 de ani și de un barbat în vârstă de 51 de ani.  Cu aceștia, numărul externărilor de la Spitalul de Boli Infecțioase ajunge la patru. Informația a fost transmisă prin intermediul Instituției Prefectului județul Brașov. Deocamdată însă, primii doi pacienți externați joi, respectiv vineri, nu figurează în statisticile naționale. 

Prima externare, cea de joi, este a unui bărbat de 44 de ani, al căror teste ulterioare primului care a confirmat infecția, au ieșit negative. În acest caz, este vorba despre bărbatul cunoscut ca „pacientul Boston“, care a revenit din Statele Unite cu simptome de CoVID-19. Unele informații arată că, de fapt, el ar fi luat virusul de la un eveniment de dans sportive, de la Piatra Neamț, în urma căruia au fost identificați mai mulți purtători de CoVID-19. Cea de a doua externare, anunțată vineri de prefectul Văsii, este cea a unei femei, în vârstă de 53 de ani.

Conform unei raportări făcute de secretarul de stat Raed Arafat (AICI), duminică seara la ora 20.00, numărul persoanelor considerate vindecate de infecții CoVID, la nivel național, era de 206. Conform raportării Grupului de Comunicare Strategică, de luni- ora 13.00, numărul persoanelor considerate vindecate este de 180.  Nu se știe de unde a apărut diferența de 26 dintre cele două informări făcute, ambele, „din surse oficiale“. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.