Al doilea deces al unei persoane cu COVID-19 la Brașov. A fost internat la “Infecțioase” și reinternat la Sfântu Gheorghe

Ministerul Sănătății a anunțat al doilea deces al unui brașovean infectat cu COVID-19 care a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, în data de 26 martie, în același salon cu un pacient care revenise din Franța. Infecția bărbatului de 60 de ani a fost confirmată după nouă zile, în 3 aprilie, în laboratorul Spitalul de Boli Infecțioase Brașov. În anunțul Ministerului Sănătăţii se arată că “pacientul a fost reinternat pe data de 7 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Sf. Gheorghe – Secția ATI cu diagnostic Pancreatită acută cu tendință de abcedare. Pneumonie interstitială cu COVID-19. Insuficiență respiratorie acută”. Decesul a fost înregistrat în data de  8.04.2020. 

Condiții medicale pre-existente: Tumora de cap de pancreas. Diabet zaharat insulino-dependent. HTA. Ulcer gastric operat.

1 Trackback / Pingback

  1. Ultima versiune a celui de-al doilea deces al celui de-al doilea brașovean cu COVID-19: a fost plimbat din spital în spital, cu o „escală pe acasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.