Al doilea medic ucis de coronavirus în România: Un doctor de 68 de ani specializat pe medicină internă

Un medic în vârstă de 68 de ani de la Spitalul din Botoșani este al doilea doctor din România mort în urma infecției cu coronavirus. Bărbatul suferea și de alte afecțiuni – diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă.
 

Bărbatul de 68 de ani era medic specialist în medicină internă. El fusese internat pe 19 aprilie în Secția boli infecțioase de la Spitalul din Botoșani.

Medicului i s-au recoltat primele probe pentru coronavirus pe 24 martie, iar rezultatul a ieșit negativ. Pe 20 aprilie, la o zi după ce a fost internat, bărbatul a fost retestat și a fost confirmat cu coronavirus. Pe 24 aprilie a fost transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iași, unde a murit noaptea trecută, în jurul orei 3:30.

El suferea și de diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă, potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății.

 
Primul medic român ucis de coronavirus este un medic de 62 de ani din Constanța, care a murit săptămâna trecută la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș. Bărbatul suferea și de alte afecțiuni.

1 Comentariu

  1. cum iese testele astea negative fratilor, pe 24 martie nu avea nimic si dupa internare brusc iese pozitiv, nu cumva e infectat in spital si , in concluzie nu era bolnav de gripa ci avea alt diagnostic la internare? MIster … ? Parca ne uitam l afilme de doi lei facute de nebuni. Unde sunt informatiile si unde e comorbiditatea pacientului? Incompetenta si la medici si la jurnalisti. Orwell peste tot…RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.