De 1 Mai, „micii de Rapid” pot ajunge pe masa braşovenilor

Considerați de unii ca fiind cei mai buni din oraș, celebrii „mici de Rapid” se vând ca pâinea caldă azi, de 1 mai, în ciuda faptului că este o Zi a muncii pe care românii o sărbătoresc diferit în acest an, fără tradiţionalele petreceri câmpeneşti, cu întruniri numeroase.

Dacă anii trecuţi, braşovenii care nu mergeau ei înşişi la iarbă verde se opreau şi se aşezau la terasa din zona Gării, în acest an aceasta este închisă. Insă din meniul clienţilor fideli tot nu lipseşte “micul de Rapid”.

Restaurantul (linia de producţie a micilor) s-a deschis de trei zile,  preparând “la jar continuu” micii, pe are îi vând exlusiv pentru acasă. Aşa se face că în această dimineaţă  de 1 Mai, la Rapid era deja o coadă destul de mare, în care oamenii încercau să păstreze distranţa socială, aşteptându-şi rândul pentru a lua micii la pachet. Ba, mai mult, unii dintre ei, au comandat telefonic încă de ieri, iar azi s-au prezentat pentru a ridica comanda caldă.

Aşadar, braşovenii nu renunţă la tradiţionalul mic de 1 Mai, în ciuda faptului că trebuie să respecte regulile de distranţare socială. Autorităţile atrag atenţia că restricţiile de circulaţie sunt în continuare în vigoare, iar azi poliţiştii şi jandarmii vor fi la fel de exigenţi în a pune în aplicarea prevederile ordonanţelor militare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.