Decesul cu numărul 41 al unei persoane infectate cu COVID-19 din județul Brașov. 6,6% dintre brașovenii infectați au decedat

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat duminică noi noi decese din cauza unor persoane infectate cu noul coronavirus. Pe listă se regăsește și o persoană din județul Brașov, aceasta fiind cea de-a 41-a victimă. Este vorba de un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost confirmat în 5 mai și a decedat în 16 mai. Bărbatul avea mai multe afecțiuni, respectiv bronhopneumopatie cronică obstructiva (BPOC),  insuficiență cardiacă congestivă, hipertensiune arterială, hipertensiune pulmonară, fibrilație atrială, neoplasm bronhopulmonar.

În acest moment, în județul Brașov se înregistrează un 616 cazuri confirmate pozitiv cu noul coronavirus, din care 292 persoane vindecate și 41 decese (rata mortalității la nivel județean este de 6.66%).

La nivel național, în data de 17 erau înregistrate 16.871 de cazuri, din care 9.890 s-au vindecat, iar 1.104 au decedat, rata mortalității la nivel național fiind de 6,54%. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.