PNL Brașov reacționează la anunţul Marianei Câju: „Are dreptul de a deveni un personaj amuzant, lansând afirmații năstrușnice”

Mariana Câju, fost vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Brașov și-a anunțat oficial în această dimineață, intenția de a candida la cea mai înaltă funcție în administrația judeață, afrmând că are de partea sa mai mulți primari liberali și independenți din județ. Pentru aceeași funcție candidează și Adrian Veștea, președintele PNL Brașov, astfel că partidul a venit azi cu un comunicat de presă în care precizează practic, că este imposibil ca primarii liberali să fie de partea candidaturii Marianei Câju. 

Față de alegațiile d-nei Mariana Câju, de la Spitalul Municipal Făgăraș, care clamează faptul că ar fi susținută de, practic, toate forțele politice din județul Brașov – inclusiv de „majoritatea primarilor din PNL” – în intenția sa de a candida la președinția Consiliului Județean, Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal face următoarele precizări: 

D-na Mariana Câju este liberă să își imagineze orice, să-și supraestimeze importanța propriei persoane și chiar să-și prezinte dorințele drept realitate. Are, de asemenea, dreptul inalienabil de a deveni un personaj amuzant, lansând afirmații năstrușnice, care nu au nici un fel de suport în realitate, cel puțin în ceea ce privește un așa-zis sprijin din partea reprezentanților Partidului Național Liberal. Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal dezavuează încercarea d-nei Mariana Câju de a intra, efemer, în atenția unei părți a publicului prin asemenea alegații. Partidul Național Liberal are, de departe, cei mai mulți primari în județul Brașov și toți aceștia, împreună cu ceilalți membri ai organizației noastre, îl susțin pe președintele Consiliului Județean, dl. Adrian Veștea, ale cărui rezultate în cei 16 de ani de administrație publică vorbesc de la sine și a cărui candidatură pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Brașov a fost validată de Biroul Politic Național al PNL”. 

Pentru a susţine afirmaţiile din comunicatul de presă, Organizaţia Judeţeană PNL Braşov vine şi cu câteva declaraţii, din partea a patru primari dar şi din partea deputatului Mara Mareş, prezentată ca „reprezentant al făgărășenilor în Parlamentul României”.

„Oamenii buni se strâng în jurul oamenilor buni. Oamenii oportuniști, la fel, se strâng în jurul altor oameni oportuniști. Candidatura anunțată de d-na Câju are o singură valență, atât de evidentă de altfel, și anume aceea de a crea valuri și disensiuni politice. Dar aceste valuri și disensiuni dorite de d-na Câju și echipa dânsei nu vor putea niciodată să acopere munca multă și onestă a oamenilor buni. Eu fac parte din echipa celui mai bun președinte pe care l-a avut vreodată Consiliul Județean Brașov – Adrian Veștea. Că este cel mai bun nu este doar o declarație, ci se vede cu ochiul liber, de la drumurile, spitalele și celalalte investiții ale CJ Brașov până la construirea Aeroportului, pe care mulți l-au promis, dar pe care doar Adrian Veștea îl face. Faptele vorbesc, doamna Cîju, iar eu vă spun doar atât: brașovenii și făgărășenii sunt oameni buni!”

Mesaje de susţinere pentru candidatura lui Adrian Veştea la preşedinţia CJ Braşov au avut şi Sorin Taus, primar PNL al localității Feldioara, care spune că „nici nu am citit ce a declarat acea doamnă și nici nu mă interesează!”, dar şi Florin Ioani, primar PNL al localității Viștea, Gheorghe Cristian, primar PNL al orașului Victoria şi Dumitru Flucuș, primar PNL al localității Șinca Nouă, toţi susţinând că nu poate fi reală afirmaâia că edilii liberali din judeţ ar susţine candidatura independentă a Marianei Câju. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.