20% din cazurile de coronavirus din județul Brașov sunt din zona Săcele- Budila-Teliu-Prejmer-Vama Buzăului. Spitalul din Săcele preia cazurile COVID-19

Spitalul Municipal Săcele va interna și trata cazuri asimptomatice și ușoare de infecție cu noul coronavirus. Decizia a fost luată la solicitarea Direcției de Sănătate Publică a Municipiului Brașov. Reprezentanții Primăriei Săcele au anunțat că preluarea pacienților infectați cu noul coronavirus de către spitalul din municipiu se face în contextul în care 20% din cazurile pozitive din județul Brașov sunt concentrate în zona Săcele, Tărlungeni, Budila, Teliu, Prejmer, Vama Buzăului, deservită de Spitalul Municipal Săcele.

Menționăm că activitatea spitalicească pentru această categorie de pacienți se va desfășura urmând circuite funcționale bine stabilite, bine delimitate și avizate sanitar, astfel încât pacienții non-covid și personalul medical să nu fie supuși riscului infectării”, a anunțat Primăria Săcele.

Conform aceleiași surse, activitatea de servicii medicale clinice și ambulatorii non-covid se va desfășura în Policlinica Municipală Săcele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.