COVID-19 în mai multe instituții din Brașov. Pe listă este și Primăria Brașov

Un caz de coronavirus a fost confirmat în Primăria Brașov, unul dintre directorii din cadrul instituției fiind testat pozitiv. Persoana cu probleme a intrat în izolare de câteva zile, iar miercuri a primit rezultatele testării COVID-19. 

Potrivit newsbv, probleme sunt și la Sistemul de Gospodărire a Apelor, instituție de la care, în acest moment, sunt internate 10 persoane, acestea fiind în spital de trei săptămâni. În ultima perioadă, instituția a funcționat „pe cota de avarie”. 

Cazuri de coronavirus au fost depistate și la Electrica și Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde chiar directorul medical, dr. Cătălin Mișarcă a fost testat pozitiv.

Există informații conform cărora și în instutuții de cultură sau instituții de mediu au fost suspicini de infecții, deocamdată neconfirmate oficial.

Deocamdată, autoritățile sanitare brașovene nu oferă  informații clare referitor la astfel de situații, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică  Brașov declarând săptămâna trecută doar că sunt probleme în unele instituții. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.