Ambulanţa Braşov a spus „pas” protestului naţional al ambulanţierilor, pentru stimulentul COVID-19

Deşi Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România a anunţat pentur astăzi un protest, atât la Bucueşti, în faţa Parlamentului, cât şi la serviciile judeţele, pentru a-şi manifesta, printre altele, nemulţumirea legată de faptul că nu toţi amnagajţii vor primi stimulentele promise pentru perioada lucrată în timpul stării de urgenţă, la Braşov este linişte.

La ora 10.00, când Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” anunţa începerea protestului, la sediul Serviciului Judeţean Braşov era linişte. Ambulanţierii braşoveni nu s-au alăturat acestei acţiuni, se pare. Acest lucru a fost confirmat şi de directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Braşov, David Levente. 

„SAJ Braşov nu participă la acest protest. Acţiunea de astăzi este o organizată de sindicat”, a precizat David Levente. 

De altfel, la SAJ Braşov, cei doi reprezentanţi ai sindicatului nu au transmis angajaţilor nicio informaţie în acest sens. 

Reamintim că, potrivit unui comunicat de presă, Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România anunţat că organizează, miercuri, în intervalul orar 10:00 – 12:00, în Bucureşti şi în toate serviciile de ambulanţă din ţară, inclusiv la Braşov, un protest pe fondul nemulţumirilor generate de amânarea proiectelor cu impact asupra personalului şi organizării serviciilor de ambulanţă.  (mai multe informaţii AICI).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.