Azi e, mâine nu e. Primăria Brașov a făcut un pas înapoi  în proiectul noului patinoar din Parcul Tractorul 

După ce în luna martie a acestui an a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru minicomplexul sportiv din Parcul Tractorul, municipalitatea brașovenă dat un pas înapoi în ceea ce privește acest proiect. Anunțul a fost făcut de primarul Brașovului. George Scripcaru, în ședința de plen a Consiliului Local Brașov, după ce alesul independent Șerban Șovăială a întrebat ce se va întâmpla cu pista de patinaj pe role din parc, pe amplasamentul căreia ar fi urmat să se construiască noul complex. 
 
 „Proiectul este suspendat. Deocamdată este acel studiu de fezabilitate aprobat de Consiliul Local Brașov.  Având în vedere perioada prin care trecem acum, nu cred că este posibil să continuăm acest proiect. Ne vom concentrăm pe alte investiții. La zona din Parcul Tractorul, pe care urma să se construiască complexul sportiv va rămâne așa cum este acum. Am dat dispoziții să se facă reparații minimale, care trebuie realizate în zonă”, a declarat a anunțat Scripcaru. 
 
Indicatorii tehnico-economici pentru  „minicomplexul sportiv Brașov” planificat a se construi în Parcul Tractorul au fost aprobați în luna martie de Consiliul Local Brașov, valoarea investiției fiind estimată la  57.954.569 lei (inclusiv TVA). Proiecul prevede construira unui patinoar,  cu anexele aferente și a unui Bazin de Înot cu zona SPA și zonă de recuperare fizică. 

Ideea construirii unui patinoar în Tractorul a fost contestată de mai mulți brașoveni, argumentul lor fiind că se reduce suprafața de spațiu verde din municipiul Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.