Dr. Florin Orțan despre explicațiile autorităților brașovene privind explozia cazurilor de coronavirus: „Brașovul capătă imaginea unui oraș nefrecventabil”

După ce autoritățile sanitare din județul Brașov au oferit mai multe explicații privind evoluția cazurilor de coronavirus în județul nostru, una dintre cauzele menționate de Direcția de Sănătate Publică Brașov fiind turismul, senatorul PSD Florin Orțan a reacționat, afirmând că astfel de declarații  transformă  atuurile orașului nostru în dezavantaje. 

„Să vii să declari că numărul cazurilor de coronavirus crește din cauza numărului mare de turiști, reprezintă o totală lipsă de ancorare în realitate. Găsesc aceste declarații ca fiind indecente și împotriva interesului local, transformand atuurile Brașovului în dezavantaje. După ce economia acestui oraș a pornit cu mare greutate, antreprenorii brașoveni făcând eforturi considerabile pentru a-și reveni financiar , se aruncă în spațiul public ideea că testarea în companii a dus la numărul mare de infectări cu Coronavirus. Ba mai mult, se blamează și sectorul HORECA, că sunt vinovați de situația în care a ajuns Brașovul”, a declarat Orțan. 

Parlamentarul brașovean a mai spus că, din zi în zi, Brașovul capătă imaginea unui oraș nefrecventabil, cu foarte multe aspecte negative. „Asistăm în fața unei neputințe a autorităților locale. Este binecunoscută practica conform căreia când te simți depășit de situație să arunci vina pe alții”, a continuat Orțan. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.