Guvernul României promite că va cofinanța construcția Sălii Polivalente Brașov, prin Compania Națională de Investiții

Prezent vineri la Brașov pentru o vizită în teren la șantierul aeroportului de la Ghimbav și la șantierul de autostradă din zona Cristian – Râșnov, premierul Ludovic Orban a declarat că proiectul Sălii Polivalente de la fostul stadion municipal va beneficia de finanțare de la bugetul de stat.

„Este o sală polivalentă modernă, de mare capacitate. Este un proiect care va fi finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI – n.r.) cu o cofinanțare din partea autorităților locale”, a declarat Ludovic Orban.

Coincidență sau nu, declarația vine în aceeași zi în care premierul a confirmat că actualul primar al Brașovului, George Scripcaru, un promotor al proiectului, a fost confirmat ca fiind candidat al PNL pentru încă un mandat în fruntea municipiului. 

Sala Polivalenta Brașov – Concept

Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai investiției, aprobați în luna noiembrie a anului trecut, de către Consiliul Local Brașov, viitorul complex sportiv multifuncțional de la Bartolomeu este estimat la 279.675.330 de lei, inclusiv TVA. Pe lângă construirea sălii polivalente, proiectul complexului sportive din Bartolomeu mai include o parcare la subsol şi la nivelul solului şi zone verzi, alei pentru circulaţie pietonală şi carosabilă, zone de acces, promenade, zone de odihnă destinate pietonilor, servicii, restaurant.

1 Trackback / Pingback

  1. Primăria Braşov a predat proiectul Sălii Polivalente către Compania Naţională de Investiţii. Valoarea proiectului a crescut faţă de anul trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.