Klaus Iohannis: Școala sigur nu va începe în condiții normale. Ne îndreptăm spre un scenariu mixt / Vom stabili cu exactitate într-o săptămână sau două

Noul an școlar nu va putea începe în condiții normale pentru că pandemia de COVID-19 nu va dispărea până în septembrie, iar cel mai probabil se va merge pe un scenariu mixt – cursuri fizice la școală și cursuri online. El a precizat că „într-o săptămână sau două se va stabili exact cum vor decurge aceste lucruri.

 

Răspunzând unei întrebări, în conferința de presă de marți seară, Iohannis a spus că a avut numeroase discuții cu conducerea Ministerului de Externe și cu specialiștii și că „s-au făcut progrese importante în conturarea unor strategii și scenarii”.
 
„I-am invitat pe premier și ministrii pentru o discuție săptîmâna viitoare, când sper sa conturăm câteva scenarii care pot fi comunicate public. Școala sigur nu va începe în condiții normale. Ar fi foarte complicat numai școală online și atunci ne vom îndrepta spre un sistem mixt. Cum vor decurge aceste lucuri se va stabili cu exactitate într-o săptămână sau două”, a afirmat președintele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.