Liderul studenţilor din România a murit înecat, la Mamaia. Tânărul fusese scos din apă dar nu a supravieţuit prea mult

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, Vlad Dediu, a murit, duminică, în urma unui tragic accident.

Vlad Dediu a suferit un stop cardio-respirator, după ce a fost salvat din apă, în zona cluburilor din stațiunea Mamaia. Potrivit stirileprotv.ro, incidentul respectiv a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 7, când un apel la 112 a anunțat că o persoană a intrat în mare și nu a mai ieșit. 

Dediu a fost observat de câţiva tineri de pe plajă care au intrat în apă şi l-au scos. A fost dus la spitalul din Constanţa în stare gravă şi ventilat mecanic. Duminică dimineaţa a fost anunţat decesul.

Anunțul a fost confirmat și de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), într-un mesaj postat pe Facebook:

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împătășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”

Vlad Dediu avea 22 de ani.

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme….

تم النشر بواسطة ‏‎Uniunea Națională a Studenților din România – UNSR‎‏ في السبت، ١١ يوليو ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.