O firma din București va încasa aproape 120.000 de lei pentru a vedea cât de realiste sunt traseele de transport din județul Brașov

Firma bucureșteană Cert Trans SRL din București a obținut de la Consiliul Județean Brașov un contract în valoare de 119.000 de lei pentru a realiza două studii privind transportul județean de transport călători. 

Potrivit informațiilor disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, consultantul va trebui să evalueze fluxurile de călători și cerințele de mobilitate pentru întocmirea și dimensionarea reală a tuturor traseelor din Programului de transport public județean prin curse regulate din județ, care acoperă o suprafață cuprinsă între    5.000 kilometri pătraţi şi 8.000 kilometri pătraţi. Această analiză are ca scop evidențierea situația actuală a transportului de persoane, dar și să ofere soluții eficiente în vederea optimizării transportului public. 

Tot consultantul bucureștean va trebui elaboreze și un studiu de oportunitate privind stabilirea modalității de de atribuire a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate în județe cu suprafaţa cuprinsă între 5.000 kilometri pătraţi şi 8.000 kilometri pătraţi. 

Pentru a elabora aceste studii, firma din București are la dispoziție cinci luni. 

În prezent, în afara Zonei Metropolitane Brașov, unde, pe mai multe rute operează RATBV, traseele sunt deservite de operatori privați desemnați în urma unor licitații desfășurate în urmă cu mai mulți ani. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.