Fostul prefect Marian Rasaliu, desemnat în prag de Crăciun, administrator public la Zărnești. El va fi mâna dreapta a primarului PSD Alexandru Igrișan

Fostul prefect Marian Rasaliu își continuă cariera tot ca funcționar public, însă nu la Direcția de Finanțe, așa cum anunțase inițial, după încheierea mandatului de reprezentant al Guvernului în județul Brașov, ci ca administrator public.



Printr-un anunț publicat pe pagina sa de Facebook, fostul prefect Marian Rasaliu a arătat că de la acest sfârșit de an a devenit noul administrator public al orașului Zărnești.

Întotdeauna, finalul unui drum este începutul altuia. Importantă este continuitatea. Mulțumesc administrației locale Zărnești că m-a primit în echipă ca administrator public al orașului. Am speranța că împreună vom ajuta la dezvoltarea comunității“, este mesajul lui Rasaliu.  

Marian Rasaliu ajunge administrator public la Primăria Zărnești, condusă de Alexandru Igrișan (PSD), după aproape trei ani în care a condus Instituția Prefectului județul Brașov. Înainte de a fi  reprezentant al Guvernului PSD la nivelul județului Brașov, Rasaliu a lucrat pentru o scurtă perioadă, respectiv pentru două luni (ianuarie – martie 2017) la primăria Râșnov (condusă de liberalul Liviu Butnariu), pe un post de consilier superior la Investiții, pentru a îndeplini condițiile de a îndeplini, prin detașare, funcția de prefect.



De asemenea, Rasaliu a fost anterior, director al Companiei Naționale a Uraniului – sucursala de la Feldioara (companie de stat), între 2013 și 2016 și pentru aproape un an, între 2012 – 2013, Șef serviciu Economic Recuperare Debite, la APIA. În mandatul 2008 – 2012, Marian Rasaliu a fost senator din partea PD, iar între 2004 – 2008, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, din partea aceluiași partid.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.