LOCALE 2020. Ipocrizie? Liderul PSD Marius Dunca spune despre competitori că vin cu „candidaţi cu etichetă penală”. La Ghimbav, PSD l-a ales tot pe Dorel Toma pentru primărie!

PSD a depus ieri, pe ultima sută de metri, listele de propuneri pentru Consiliul Judeţean Braşov, iar cu această ocazie, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca a ţinut să sublinieze că social-democraţii vin cu o listă „curată”, care să contrabalanseze propunerile PNL.

Tot acum însă, Dunca a ţinut să sublinieze despre principalii competitori că „au probleme cu legea şi au eticheta de penali”, de aceea nu ar trebui votaţi.

„Ba au condus sub influenţa alcoolului, ba au avut probleme la primărie. Dacă acest lucru promovează dreapta nu le pot ura decât succes, cu săgeata în jos”, le-a transmis ieri preşedintele PSD Braşov, liberalilor care candidează pentru CJ.

Dacă nu cumva spusele preşedintelui PSD sunt valabile doar pentru Consiliul Judeţean, nu şi pentru administraţiile locale din judeţ… declaraţia lui  Marius Dunca, referitoare ca politicieni cu probleme, este una ipocrită, în contextul în care social-democraţii au în judeţ cel puţin un candidat cu multe „muşte” pe căciulă.  

O astfel de situaţie este la Ghimbav, unde după multe discuţii, PSD a decis să meargă la aceste alegeri tot cu Dorel Toma – eternul primar al oraşului, după cum se poate vedea AICI.

Dorel Toma a fost ridicat şi arestat preventiv şi apoi la domiciliu pentru 7 abuzuri în serviciu, în aprilie 2018 , iar în august 2018 a fost trimis în judecată pentru ar fi cumpărat ilegal, prin achiziție directă și la prețuri umflate ”stâlpi de iluminat, leagăne tip băncuță din lemn lăcuit cu acoperiș din șindrilă bituminoasă” și lucrări de renovare a școlii din localitate, cauzând bugetului local un prejudiciul estimat la peste 20 de milioane de lei. 

De ce Curtea de Apel Brașov nu a eliminat interceptările făcute de DNA cu SRI din dosarul primarului PSD din Ghimbav: serviciul de informații a oferit doar suport tehnic / Prejudiciul în dosar e de peste 20 de milioane de lei

 

Mai mult de atât, după perioada de aproape un an în care a fost suspendat de la Primăria Ghimbav, la revenirea în funcţie, chiar în această vară, primarul a picat din nou în mâinile poliţiştilor, care l-au prins pe drumurile din oraş conducând o maşină cu numere false. 

Dorel Toma, un nou dosar penal. Primarul din Ghimbav a fost surprins conducând o mașină cu numere false

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.