LOCALE 2020. Nicio sesiune de alegeri fără un preot pe lista PSD. Cum arată primele 8 propuneri pentru Consiliul Local Braşov

PSD Braşov şi-a prezentat ieri primii opt candidaţi de pe lista pe care o propune pentru Consiliul municipal, printre cei cu care social-democraţii se prezintă în faţa cetăţenilor fiind şi de această dată, un preot. Este vorba despre Daniel Colceriu, un tânăr june din Şchei, care slujeşte la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi, din Bartolomeu. El se află pe poziţia nr. 5 a PSD pentru Consiliul Municipal. 

Despre alegerea preotului Daniel Colceriu, dr. Florin Orţan, care în ultime vreme la ieşirile publice de campanie  ale partidului nu este doar candidatul pentru Primăria Braşov, ci şi „moderator” al evenimentelor social-democraţilor, a spus: 

„El este omul de la care mă aştept să îmi spună la începutul fiecărei şedinţe (de Consiliu Local, în cazul în care Orţan ar ajunge primar, n.n): Ești doar un om, ești doar un om”.

PSD nu este la prima propunere a unei feţe bsericeşti pentru Consiliul Local Braşov. În 2016 a apelat la preotul Eugen Comşulea, din Astra.  Acesta a fost „afurisit” însă rapid din partid şi a fost înlocuit din Consiliul Local de Anca Bertea, după ce „a fluierat în biserică”, susţinându-l public la alegerile parlamentare pe candidatul ALDE, Remus Borza. Aşa a rămas preotul Eugen Comşulea fără sprijinul PSD şi fără locul câştigat în Consiliul Local Braşov. 

Iată cum arată primele 8 propueri ale PSD pentru Consiliul Municipal:

  1. Lucian Pătraşcu –  dr. în contabilitate, lider al organizaţiei municipale, fost consilier local şi fost secretar de stat în Guvernul Dăncilă;
  2.  Alexandra Ioana Crivineanu – consilier local, licenţiată în Drept;
  3. Marius Potea – avocat;
  4. Raluca Stancu – inginer la DRDP;
  5. Daniel Colceriu – preot;
  6. Laurențiu Ilie – inginer specialist în Transporturi-căi ferate;
  7.  Adorian Aron, director al unei companii de distribuţie a energiei electrice;
  8. Andrei Răducanu – jurist, expert în dreptul proprietăților.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.