Arteziana cu sunet și lumini din Valea Cetății, „reclamată” de mai mulți locatari din zonă. Ei cer oprirea muzicii

Fântâna arteziană cu sunet și lumini de pe pietonalul din Valea Cetății nu este apreciată „în unanimitate”. Cel puțin în ceea ce privește reacțiile locatarilor din zonă, muzica este problema. 

Nemulțumirile oamenilor au fost exprimate atât pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov, care a „inaugurat” fântâna printr-o transmisie live, cât și prin postări separate, ale unor brașoveni.

„Fântâna arteziană din Răcădău a devenit un coșmar pentru locatarii din zonă, nu mai putem suporta! După ce a fost inaugurată noua fântână arteziană, a început coșmarul… de la cele două difuzoare montate odată cu reabilitarea zonei, urlă zilnic muzica la un nivel infernal. În fiecare zi de la 10:00 la 22:00! Suntem nevoiți să ținem geamurile închise toată ziua! Se repetă onsesiv aceleași cinci melodii, iar nivelul este cred peste limitele legale! Oricum ar fi, este mai mult decăt deranjant… urlă muzica efectiv ca la bâlci! Domnilor de la primărie, aveți impresia că suntem pe faleză la mare? Nu este acceptabil așa ceva într-o zonă rezidențială”, se arată într-o postare.

La această postare, printr-un comentariu, cineva a întrebat dacă au fost plătite drepturile de autor pentru „coloana sonoră”.

„Stau la câteva blocuri distanță de fântâna și tâmpesc, deși am închis geamul. Sunetul reverberează pe pietonal și se aude mai tare, mai departe. Lucrez de acasă, ceea ce e destul de solicitant ca să mai suport muzica tare a altuia. Sunt trei terase în zonă, nu am auzit niciodată în atâția ani vreo muzică de la ei, că ar fi amendați. Dar Primăria se poate … pe cetățean fix cât vrea ea, că nu o amendează nimeni”, a reclamat o brașoveancă pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov.

Sursa foto: Ariadna Teodor

1 Comentariu

1 Trackback / Pingback

  1. Arteziana cu sunet și lumini din Valea Cetății, „reclamată” de mai mulți locatari din zonă. Ei cer oprirea muzicii - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.