Poșta Română investește 100.000 de euro pentru a „schimba fața” Centrului Regional de la Brașov

De nouă zile, clădirea Centrului Regional Brașov al Poștei Române a intrat în reparații, după ce mai bine de 40 de anu nu s-a făcut nici o intervenție majoră asupra clădirii. Imobilul va fi izolat termic, vor fi schimbate ferestrele și ușile, iar la final fațadele vor fi zugrăvite. Potrivit directorului Sucursalei Brașov a Poștei Române, Bogdan Năstase, lucrările costă aproape 100.000 euro (448.000 lei, fără TVA) și trebuie terminate în 60 de zile de la data deschiderii șantierului. 

„Clădirea a fost construită în anul 1975, iar de atunci trecut prin reparații majore. Au fost numai două intervenții în regim de urgență. Lucrările care se realizează în această perioadă, respectiv eficientizarea termică a clădirii, reprezintă doar o primă etapă a programului de modernizare a Centrului Regional de Tranzit Brașov. În acest moment, costurile de întreținere a clădirii se ridică la 100.000 de lei, reprezentând 25% din valoarea lucrărilor de reabilitare energetică”, a declarat Năstase.

Potrivit reprezentantului Poștei Române, pentru anul viitor este programată asfaltarea platformei din curte, dar și reabilitarea liniei de cartare.
 Prin Centrul Regional de la Brașov trec anual, aproximativ 50 de milioane de colete, plicuri și trimiteri poștale. La acest centru lucrează 263 de persoane din totalul de aproximativ 3.000 de salariați ai Sucursalei Brașov .

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Poșta Română investește 100.000 de euro pentru a „schimba fața” Centrului Regional de la Brașov – NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.