Sala de studiu a Arhivelor Naționale – Brașov se redeschide de azi. Reguli de acces

Sala de studiu a Servciului Județean Arhivele Naționale Braşov se va redeschide pentru public începând de azi, urmând a funcţiona după următorul program:
 
Miercuri: 12.00 – 14.45; 15.15 – 18.00;
Joi: 9.00 – 11.45; 12.15 – 15,00.
 
„Cercetătorii care doresc să studieze la Sala de Studiu a SJAN Braşov vor fi admişi numai cu programare prealabilă comunicată exclusiv în scris, prin email la adresa: salastudiu.brasov@arhivelenationale.ro, în limita celor trei locuri disponibile. Mesajele de programare vor fi prelucrate în ordinea intrării lor. Se poate face o singură programare pentru o singură data calendaristică şi un singur interval orar din cele prezentate mai sus. În cazul opţiunilor multiple se va alege de către custodele sălii de studiu primul interval orar disponibil, care vi se va comunica prin email. Reprogramarea la cercetare se va putea face în cursul vizitei de cercetare la sala de studiu sau ulterior prin email”, a anunţat SJAN Braşov.  

Reguli de acces

  • Este interzis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (temperature, tuse, stare generală alterată, rinoree).
  • Publicul are obligaţia de a purta masca medicală pe toată durata prezenţei în incinta SJAN Braşov şi de a-şi dezinfecta mâinile, cu dezinfectantul pus la dispoziţie, la intrarea pe poarta de acces în instituţie. Masca de protecţie trebuie să acopere gura şi nasul.
  • Nu este admisă manipularea documentelor fără mănuşi de protecţie.
  • În sala de studiu se va păstra distanţa corepunzătoare între cercetători, aceştia putând ocupa doar locurile indicate de custodele sălii de studiu.
 
 

1 Trackback / Pingback

  1. Sala de studiu a Arhivelor Naționale – Brașov se redeschide de azi. Reguli de acces - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.