CERBUL DE AUR 2018. Reguli drastice de acces: fără umbrelă, rucsac, tablete și percheziționați corporal la intrare

Organizatorii Cerbului de Aur au stabilit reguli drastice de acces în serile de concurs și la concerte. Una dintre cele mai importante este aceea că spectatorii nu vor avea voie în piață cu umbrele, chiar dacă plouă. În acest caz, oamenilor le este recomandat să vină cu pelerine de ploaie, altfel, vor suporta consecințele.

Accesul se va face începând cu ora 17.30,  pe baza biletului, iar dacă spectatorii vor să părăsească incinta vor putea reintra după aplicarea, în momentul părăsirii zonei de concert, a unei brățări și împreună cu biletul folosit pentru accesul inițial.

Este interzis accesul cu aparate de fotografiat, aparate de înregistrare foto-video, tablete de orice fel sau aparate tip go-pro, selfie-stick-uri. De asemenea, spectatorii nu pot intra cu sticle de parfum, indiferent de cantitate, căști de motociclist, cutii sau PET-uri, artificii, spray-uri, băuturi, mâncare, animale de companie, rucsacuri, genți și bagaje voluminoase, lasere, biciclete și trotinete.

Copiii, indiferent de vârstă, nu vor avea acces la festival decât însoțiți de un adult și pe bază de bilet. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandat să folosească transportul în comun. Rămâne de văzut însă, dacă și RATBV va anunța o prelungire a programului pe liniile de transport în comun, în serile festivalului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.