FOTO. Repetiție generală înaintea deschiderii AFI Brașov. Cum încercau polițiștii locali să țină situația sub control

Deschiderea AFI Brașov ar putea reprezenta o mare provocare pentru traficul rutier din oraș. Complexul comercial va fi deschis publicului la ora 15.00, astfel exact în perioada în care, oricum, se aglomerează Bulevardul 15 Noiembrie. Dacă se vor mai adăuga și mașinile celor care vor să meargă la mall, este greu de anticipat ce se va întâmpla.

 

Până în acest moment, nici retailerul, dar nici autoritățile locale nu au comunicat cum se va desfășura traficul. De altfel, ieri, când se pregăteau ultimele detalii pentru deschiderea mall-ului, în zonă erau doi polițiști locali care alergau de la mașină la mașină, pentru a se asigura că acestea nu opresc pe prima bandă cu avariile aprinse. Probabil, că același lucru se va întâmpla și în perioada următoare.

Problema este că nu a fost comunicat felul în care va fi gestionat traficul pe prima bandă a Bulevardului 15 Noiembrie, care va trebui „împărțită” de mașinile care vor să intre în parcarea centrului comercial, dar și de mijloacele de transport în comun. Nu a comunicat nimeni nici modul în care se va ieși din parcarea centrului comercial, mai exact dacă mașinile vor intra pe 15 Noiembrie sau pe Titulescu. Apoi, dacă se va ieși pe Titulescu, se va putea urca spre Patria (asta transforma strada într-un „infern” pentru mașinile de Poliție) sau traficul va fi direcționat doar spre Calea București? 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.