PARLAMENTARE 2020. Ce candidați propune Alianța USR PLUS la Braşov pentru Parlament

Alianța USR PLUS și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din toamnă, aceștia fiind desemnați în urma unor alegeri interne. Listele propuse de Brașov vor ajunge la București,  urmând ca fiecare candidat să fie validat sau invalidat de conducerea centrală a partidului, procedură care se va încheia oficial la jumătatea acestei luni. 

Deși reprezentanții USR PLUS păstrează deocamdată discreția în ceea ce privește forma finală a listelor, potrivit unor surse din cadrul Alianței, pentru Camera Deputaților, primul loc pe listă este ocupat de actualul deputat, Tudor Benga, care este și membru în Biroul Național al USR.

Benga a fost candidatul Alianței pentru funcția de  președinte al Consiliului Județean Brașov la alegerile din 27 septembrie, obținând 35.735 de voturi (17,32% din numărul de voturi valabil exprimate). 

Primele 3 locuri pe lista de candidați sunt următoarele: 

  1. Tudor Benga – deputat (USR)
  2. Victor Ilie – avocat și proaspăt ales în Consiliul Local Brașov (USR)
  3. Andrei Miftode –  analyst QA / economist (USR)

În ceea ce privește candidații pentru Senatul României, primul pe lista Alianței USR PLUS Brașov este Irineu Darău, președintele Filialei Județene Brașov a USR. Acesta a fost și candidatul Alianței pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș la alegerile locale din 27 septembrie, clasându-se însă abia pe locul 5, cu 577 de voturi (5,95% din voturile valabil exprimate).

Primele 3 locuri pe lista de candidați sunt următoarele: 

  1. Ambrozie – Irineu Darău (USR)
  2. George Cățean (PLUS)
  3. George Gârbacea (USR)

 

1 Trackback / Pingback

  1. PARLAMENTARE 2020. Ce candidați propune Alianța USR PLUS la Braşov pentru Parlament - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.