PARLAMENTARE 2020. Erwin Albu, candidat independent la Camera Deputaţilor: „Îmi voi dona jumate din indemnizaţia de parlamentar” (VIDEO)

După ce a fost candidatul susținut de PNL pentru funcția de primar al municipiului Codlea, fiind învins de Mihai Cîmpeanu (Alianţa PSD-ALDE), Erwin Albu vrea acum să devină parlamentar.

Albu va candida ca independent pentru Camera Deputaţilor, după ce a reuşit să strângă în timp rcord semnăturile de susţine necesare acestui proces. Erwin Albu a depus la Biroul Electoral Judeţean Braşov aproximativ 3800 de semnături.

Azi, cu ocazia anunţului oficial al candidaturii, el a prezentat şi o declaraţie notarială prin care se angajează ca în cazul în care va ajunge deputat, să rămână independent pe întreaga perioadă a mandatului, şi, mai mult decât atât, să doneze o jumătate din indemnizaţia sa, pentru cauze sociale sau de tineret din judeţul Braşov.

 

 

Erwin Albu spune că îşi structurează programul electoral pe doi piloni principali: infrastructura şi protecţia medului. Din lipsă de fonduri el susţine că îşi va duce campania electorală pe bicicletă. 

Erwin Albu a clarificat şi situaţia sa la nivel de administraţie locală, după ce a obţinut la alegerile din 27 septembrie, un mandat de consilier local la Codlea, pe listele PNL. Albu a precizat că îşi va prelua şi exercita acest mandat, în ciuda faptului că, prin înţelegerea cu Alianţa USR PLUS, PNL a decis să renunţe la colaborarea cu toţi candidaţii săi deveniţi consilieri, ce au avut condamnări penale.

„Candidatura mi-a fost validată de instanță”, a declarat Erwin Albu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.