DOCUMENT. Cum arată Declarația pe proprie răspundere, pentru justificarea deplasării între orele 23.00 – 05.00, în afara locuinței

Modelul declarației pe proprie răspundere care trebuie prezentată autorităților pentru a justifica deplasarea în afara locuinței, în intervalul orar 23.00 – 05.00, a fost publicat sâmbătă pe site-ul stirioficiale.ro, anunță Grupul de comunicare strategică.

Documetul poate fi descărcat și de AICI: Model Declaratie proprie Raspundere

Iată mai jos modelul declarației, care poate fi consultată în documentul atașat: 

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Subsemnatul/a:
domiciliat/ă în:
cu reședința în fapt în:
născut/ă în data de: ……….. în localitatea

declar pe proprie răspundere, cunoscând prevederile articolului 326 din Codul Penal privind falsul în declarații, că mă deplasez în afara locuinței, în intervalul orar 23.00 – 05.00, din următorul/următoarele motive:

  • În interes profesional. Menționez că îmi desfășor activitatea profesională la instituția/societatea/organizația ………. cu sediul în ……….. și cu punct/e de lucru la următoarele adrese:
  • Asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță
  • Achiziționarea de medicamente
  • Îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități
  • Deces al unui membru al familiei

Data ………………. Semnătura …………………………………

 

Declarația pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiția preluării tuturor elementelor prezentate mai sus. De asemenea, declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația.

Reamintim că circulația pe timp de noapte va fi restricționată, începând de luni, între orele 23.00 – 05.00. Cei care ies din case, doar din motive justificate, trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere privind scopul deplasării, așa cum s-a întâmplat și în primăvară, când România a fost în stare de urgență
 
Conform deciziei de joi noapte a Comitetului pentru Siruații de Urgență, în toate localitățile din România va fi interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 05.00.
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.