Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov va mai cumpăra ventilatoare mecanice pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus

Spitalul Clinic Județean de Urgență are în plan să cumpere un nou lot de echipamente mecanice pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus. În acest sens, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a lansat o licitație pentru încheierea unui unui acord cadrul pe 24 de luni, valoarea totală a contractului fiind estimată la 12.197.143 lei, fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 18 decembrie. 

În anunțul licitație se arată că se vor cumpăra mai multe echipamente și aparate necesare acordării asistenței medicale pentru pacienții cu noul coronavirus. Pe listă sunt între 10 și 28 de monitoare pentru funcții vitale, stații cu pompe (injectomat, infuzomat, nutriție enterală), aparate de ventilație mecanică și paturi de terapie intensivă. De asemenea, vor fi achiziționate și cel mult două ventilatoare mecanice portabile. 

 Tot în baza acestui contract se vor cumpăra și aparate și echipamente pentru investigații medicale. 

Reamintim că în acest moment, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov are 28 de posturi ATI pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus în secția modulară de la Pavilionul Central. De asemenea, alte 20 sunt amenajate în Staționarul Tractorul (pentru acestea DSP Brașov a început procedura de autorizare). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.