Crimă planificată în municipiul Braşov. O tânără a intrat în locuinţa unei persoane, a furat ce a putut şi apoi a omorât-o

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 2 decembrie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o femeie, în vârstă de 18 ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „omor” şi „furt calificat”.

Potrivit comunicatului transmis de procurori, la aceeaşi dată, inculpata, aflată în stare de reţinere, va fi prezentată, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în seara zilei de 30.11.2020, inculpata ante-menționată, împreună cu o altă coinculpată, s-au deplasat la domiciliul victimei din mun. Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia unde au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament precum şi din apartamentul vecin.

În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.

Apoi, inculpata propusă spre arestare s-a dus în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.

Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare, a declarat Aldea Adrian, procuror șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, purtător de cuvânt.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.