Aglomerația s-a mutat azi la Predeal, după ce pârtiile din Sinaia s-au închis

Foto: captură Digi24.ro

În ciuda vremii potrivnice, mulți turiști nu se lasă duși din stațiunile de la munte. Deși pârtiile din Sinaia s-au înschis azi, amatorii de schi și săniuș s-au mutat la Predeal și au umplut pârtia Clăbucet, mulți dintre ei fără a respecta nicio regulă de distanțare sau de protecție împotriva SARS-CoV-2. 

Foto: Captură digi24.ro

Turiștii au vrut să profite de ultima zi de vacanță și să se bucure și de puțină zăpadă, pe care au găsit-o la Predeal, având în vedere că în alte zone nu a prea nins. Mulți dintre ei au uitat însă de mască și de distanțare.

Mulți dintre cei care au ajuns la Predeal au preferat sania, azi, iar în partea superioară s-au putut da și cu schiurile. Zăpada însă nu a fost una de calitate prea bună. Din cauza temperaturilor prea ridicate, administrația domeniului schiabil nu a putu folosi tunurile pentru producerea unei cantități suficiente de zăpadă artificală. 

Foto: captură digi24.ro

Aglomerația de pe pârtia s-a reflectat foarte bine și în circulația de pe DN1 mai târziu, la amiază, când turiștii s-au întors la casele lor. Poliția a transmis un mesaj recomandând rutele alternative pentru DN1, pentru o circulație mai fluentă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.