De ce 4 și nu 20 în județul Brașov? Autoritățile brașovene au explicat de ce nu vor fi deschise luni toate centrele de vaccinare împotriva Covid-19

Din 20 de centre pentru a doua etapă de vaccinate planificate în județul Brașov, luni, când începe vaccinarea propriu-zisă, vor funcționa doar patru, dintre care două în municipiul Brașov (la CATTIA și la Căminul pentru persoane vârstnice din Noua), unul la Făgăraș (la Liceul Teologic Ortodox) și unul la Feldioara (la Căminul cultural). 

„La nivelul județului Brașov sunt operaționale 8 fluxuri de vaccinare. Această etapă a fost accelerată, iar pentru etapa a doua de vaccinare există un număr limitat de doze disponibile. Noi trebuie să asigurăm, simultan, vaccinarea cu a doua doză a personalului din linia întâi și pe același flux să începem în ritm accelerat etapa a doua de vaccinare. De aceea începem cu o structură redusă. Noi sperăm ca această situație să fie de scurtă durată, pe măsură ce se onorează comenzile. În una sau două săptămâni se va reglementa situația”, a explicat vineri directorul DSP Brașov, dr. Andrea Neculau. 

Potrivit informațiilor directorului DSP Brașov, județul nostru are la dispoziție 480 de doze pentru vaccinarea persoanelor incluse în etapa a doua. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.