O alpinistă şi însoţitorul ei şi-au pierdut viaţa în Bucegi. După o acţiune dificilă, aseară salvamontiştii le-au recuperat trupurile

Salvatorii montani au intervenit aseară pentru a căuta și salva o femeie și pe însoțitorul ei, care s-au rătăcit în Bucegi. Potrivit datelor Salvamont, femeia a căzut sâmbătă seara din Brâul Mare al Morarului din munții Bucegi. Din păcate, ea a fost găsită, împreună cu însoțitorul ei, ambii fără viaţă.   
„Salvatorii montani au ajuns la locul accidentului, unde, din păcate, au găsit două persoane decedate. Se pare că alpinistul a încercat să ajungă la fată și a căzut și el”, au transmis reprezentanții Salvamont. 
Salvamontiștii din Bușteni și din Prahova au fost alertați sâmbătă seara, prin 112, că o alpinistă a căzut din Brâul Mare al Morarului, către Valea Cerbului, în masivul Bucegi. Apelul a fost făcut de coechipierul acesteia, rămas singur în masiv. Acțiunea salvamontiștilor a fost dificilă, în condiții de noapte, cu temperaturi scăzute, cu teren acoperit cu gheață și acumulări de zăpadă pe versanți. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.