FOTO. Noua stație „Meșotă” de pe strada Mihail Kogălniceanu din Brașov dă semne „de oboseală”

Amenajată în primăvara anului trecut, stația RATBV de pe strada Mihail Kogălniceanu dă deja semne de „oboseală”. Practic, după o vară și puțină iarnă, stratul de asfalt de pe banda pe care opresc autobuzele a început să se degradeze: asfaltul s-a „lăsat” în zona de oprire a autobuzelor și s-a burdușit lângă bordură. 

Una dintre cauzele degradării drumului este că fundația (straturile de piatră spartă) nu au fost compactate corespunzător, iar dacă nu se va interveni în scurt timp, acolo se va forma o groapă impresionantă. Burdușirea s-a produs, cel mai probabil, din cauza dilatării asfaltului în sezonul cald. 

Lucrările s-au făcut anul trecut pe repede înainte, stația fiind mutată din dreptul Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”, unde au fost mai multe accidente. 

Așteptăm ca Municipalitatea să ia măsuri cât mai repede și să solicite firmei care se ocupă de întreținerea drumurilor din oraș, să intervină pentru reparații, cu atât mai mult cu cât o astfel de defecțiune poate cauza accidente în rândul călătorilor care urcă sau coboară la această stație. 

 

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO. Noua stație „Meșotă” de pe strada Mihail Kogălniceanu din Brașov dă semne „de oboseală” – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.