Liberalul Horia Nistor revine în Consiliul Județean Brașov. El îi ia locul lui Ionuț Banciu

Liberalul Horia Nistor revine în Consiliul Județean Brașov, el urmând a depune jurământul în ședința de plen din 26 februarie. El va prelua mandatul lăsat vacant de colegul lui de partid Ionuț Banciu, care a devenit parlamentar în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. 

Horia Nistor era pe lista de candidați PNL pentru Consiliul Județean Brașov la localele de anul trecut pe poziția 22, însă a devenit eligibil după, imediat după alegeri, mai mulți candidați au renunțat la mandate, printre ei fiind Mara Mareș, Mihai Donțu sau Liviu Cocoș. 

De altfel, este pentru a doua oară când Histor devine consilier județean din postura de „supleant”, după ce în anul 2019 a ajuns în Consiliul Județean Brașov în locul lui Claudiu Cornea (care a demisionat din PNL,  pentru a se înscrie în ALDE). 

Claudiu Cornea, înlocuit în Consiliul Județean Brașov

Nistor, reprezentantul legal al unei firme care a câștigat mai multe contracte de la Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov 

Potrivit datelor disponibile pe SICAP, Horia Nistor este reprezentantul legal al firmei HAR&H, o firmă de construcții care (în calitate de unic ofertant sau de asociat) a obținut mai multe contracte de lucrări de la Primăria Brașov sau de la Consiliul Județean Brașov. Printre altele, în calitate de asociat (alături de Romfit), HAR&H se ocupă de reabilitarea Unității de Asistență Medico-Socială de la Sânpetru (proiect cu finanțare europeană, implementat de Consiliul Județean Brașov) sau de construcția sălii de gimnastică de la Școala Gimnazială nr. 2 (investiție realizată din fonduri proprii de Primăria Brașov). Tot HAR&H, în asociere cu Romfit, se ocupă și de reabilitarea energetică a Colegiului „Transilvania” din Brașov, proiect pentru care municipalitatea brașoveană a obținut o finanțare europeană. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.