Primăria Săcele a început „cruciada” împotriva mașinilor abandonate. Etapa I: identificarea proprietarilor rablelor

După ce la finalul anului trecut a fost aprobat „Regulamentul privind identificarea, ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele”, autoritățile locale au început  demersurile în acest sens. 

„Conform legislaţiei privind mașinile abandonate, un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele mai mult de 6 luni”, au explicat reprezentanții Primăriei.

Astfel, Primăria Săcele a anunțat că Poliția Locală începe în 22 februarie campania de  identificare a vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului. În cazul în care proprietarul sau deținătorul legal este identificat, Poliția Locală va trimite acestuia o invitație de prezentare, în termen de 5 zile de la primire la sediul Primăriei Săcele – Serviciul Poliția Locală Săcele, pentru clarificarea situației vehiculului. Dacă proprietarul sau deținătorul legal nu răspunde somației primite, Poliția Locală inițiază emiterea dispoziției privind declararea vehiculului ca abandonat și ridicarea acestuia de pe domeniul public. Conform aceleiași surse, dacă vehiculul nu este revendicat, acesta va fi trecut în proprietatea privată a municipalităţii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.