Jandarmii au dat amenzi de 30.000 de lei la protestele de ieri de la Brașov. A fost constatată și o infracțiune de distrugere

Jandarmii au legitimat la protestele de aseară peste 100 de persoane participante la protestele anti-mască din Brașov, și au aplicat 60 de amenzi, în valoare totală de 30.000 de lei. 

Infracțiunea de distrugere nu a lipsit nici de la protestul de la Brașov. 

„Au fost constatate și două infracțiuni, pentru care instituțiile abilitate vor face cercetări ulterioare și se vor dispune măsurile legale. Este vorba despre o infracțiune de distrugere și o infractiune de zadarninire a combaterii bolilor”, a precizat putătorul de cuvânt al jandarmilor brașoveni, cpt. Luiza Dănilă.

După prima seară de proiteste au fost aplicate sacțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei. 

Aseară, la Brașov, au avut loc două proteste, pe aceeași temă – împotriva purtării măștii și a restricțiilor de program împuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Ambele proteste a fost anunțate pe rețelele de socializare – unul de către AUR, celîlalt de către o persoană fizică.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Jandarmii au dat amenzi de 30.000 de lei la protestele de ieri de la Brașov. A fost constatată și o infracțiune de distrugere – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.