Brașovenii, așteptați în mai și iunie să vaccineze fără programare. Programul complet al campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!”

Brașovenii sunt invitați să se vaccineze în diverse locuri publice şi instituţii din oraş, fără programare, în cadrul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!”. Vaccinarea în cadrul acestor evenimente, care se vor desfășura săptămânal, pe parcursul lunilor mai și iunie. În cadrul fiecărei acțiuni, vaccinarea va dura 12 ore, între orele 8.00 și 20.00. Pentru imunizare se va folosi vaccinul Pfizer

Programul campaniei este următorul: 

MAI

  •  3 maiLiber la cultură –  evenimentul va avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu (Dramatic), și este dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să vadă evoluția artiștilor în sălile de teatru și de concert.
  • 9 maiLiber în Europa – se va desfășura în Piața Sf. Ioan și îi vizează  pe angajații din cadrul agențiilor de turism și iubitorii de călătorii.
  • 16 maiLiber la restaurante – campania de vaccinare se va desfășura într-un restaurant și îi vizează pe angajații din domeniul HoReCa și pe cei care își doresc să aibă din nou acces în interiorul restaurantelor și cafenelelor.
  • 23 mai Liber în tribune – se va desfășura la Patinoarul Olimpic, fiind vizați sportivii și suporterii care vor să se întoarcă în tribune.
  • 30 maiLiber la piscine – este un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc natația și se va desfășura la Bazinul Olimpic.

IUNIE 

  • 1 iunie Liber la joacă – este un eveniment dedicat brașovenilor care vor să își vadă copiii la locurile de joacă să interacționeze cu alți părinți, fără frica de a se îmbolnăvi. Evenimentul se va desfășura la locul de joacă cu specific aeronautic, din centrul civic .
  • 6 iunie Liber la cinema – un eveniment dedicat cinefililor, dar și angajaților de la sălile de cinema și celor  din mall-uri. Intenția Municipalității este de a organiza o campanie de vaccinare în sistem drive-thru.
  • 13 iunieLiber la concerte – pentru toți cei care duc dorul concertelor și pentru cei care organizează astfel de evenimente. Vaccinarea se va desfășura într-o sală de concerte.
  • 21 iunie Liber în biserici – un eveniment dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul este propus a se desfășura în curtea sau în clădirea unei biserici.

Eveniment final Liber în Brașov – la sfârșitul campaniei, în Piața Sfatului se va desfășura un eveniment dedicat turiștilor și tuturor brașovenilor. 

Evenimentele oudoor pot fi mutate în locații de interior, dacă vremea va face necesar acest lucru. 

1 Trackback / Pingback

  1. Brașovenii, așteptați în mai și iunie să vaccineze fără programare. Programul complet al campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!” – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.