De azi se poate schimba centrul de vaccinare, pentru efectuarea rapelului

De miercuri seară, platforma informatică dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului, cu minim 72 de ore înainte de programare.
 
De asemenea, platforma permite afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat. 
Vă puteți programa și reprograma pe: programare.vaccinare-covid.gov.ro. 
 
”Platforma informatică a fost optimizată! Din această seară, platforma informatică dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului”, a transmis, miercuri seară, CNCAV.
Această optimizare a platformei, care să permită schimbarea centrului unde o persoană își face rapelul, vine în contextul în care în multe localități, printre care și Brașovul, autoritățile s-au mobilizat pentru a pune în mișcare campanii proprii de vaccinare, iar mulți oameni, care inițial s-au programat în centre aflate la mai mare distanță, trebuiau să meargp tot acolo, pentru a doua doză. Acum, cei care au făcut primul vaccin în centre din alte localități sau chiar alte județe au posibilitatea să facă rapelul mai aproape de casă. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.