Marius Comănici nu a rezistat nici trei luni în funcția de șef al Direcției Tehnice din Primăria Brașov. Anul acesta au fost și alte plecări din instituție

După ce a rămas fără șef Serviciu Achiziții, Primăria Brașov a pierdut și șeful Direcției Tehnice, ambii plecând în mandatul actualului primar al municipiului Allen Coliban.

Marius Comănici, care și-a preluat funcția la jumătatea lunii ianuarie (după  ce a câștigat concursul de ocupare a postului lăsat vacant de Raul Negoiță) a renunțat la post. Conform unor surse, Comănici ar fi demisionat după unele neînțelegeri cu primarul.

După cel puţin două săptămâni în care nimeni din Primăria Braşov nu a confirmat sau infirmat informaţia plecării directorului Direcţiei Tehnice, miercuri, edilul Allen Coliban a dat în sfârşit un răspuns afirmativ. Primarul a spus că a fost vorba de o încetare a colaborării prin „acordul părților, la inițiativa lui Marius Comănici, care a invocat motive personale”. Apoi, edilul-șef al orașului a anunțat că va trebui să organizeze un nou concurs pentru ocuparea acestui post.

„Va trebui să găsim un director tehnic care să aibă capacitatea de a gestiona bugetul de gospodărire a orașului, care este unul consistent”, a declarat primarul. 

Reamintim că anul acesta din Primăria Brașov au plecat la Primăria Ghimbamv, prin transfer la cerere, mai mulți funcționari cu experienţă, respectiv Cristina Racoviţă (șef Serviciu Achiziții în Primăria Brașov) și o colegă a acesteia, dar și arhitecta Liliana Micu (care a preluat funcția de Arhitect Șef al Ghimbavului până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției). 

 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Primarul Coliban, lăsat cu ochii în soare de şeful Direcţiei Tehnice din Primărie - NewsBV
  2. Marius Comănici nu a rezistat nici trei luni în funcția de șef al Direcției Tehnice din Primăria Brașov. Anul acesta au fost și alte plecări din instituție – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.