FOTO. Start în prima etapă a maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă”. La Teatrul Dramatic sunt disponibile azi 500 de doze de la Pfizer, fără programare

Azi începe la Braşov maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă”. Primul eveninent al campaniei s-a deschis la Teatrul „Sică Alexandrescu”, la ora 8.00 şi se desfăşoară sub denumirea „Liber la cultură”. Orice persoană care vrea să se vaccineze poate veni aici, până la ora 20.00, fără programare. 

Direcţia de Sănătatea Publică anunţă că pentru acest eveniment al campaniei de vaccinare sunt disponibile 500 de doze produse de Pfizer. 

De la ora 11.00, artiști ai Operei Brasov și viceprimarul Flavia Boghiu vor fi prezenți la acest eveniment pentru a susține importanța vaccinării. 

Campania se desfăşoară pe parcursul lunii mai ş a lunii iunie. 

Programul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viaţă”, în luna mai, este următorul: 

  •  3 mai – Liber la cultură –  evenimentul va avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu (Dramatic), și este dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să vadă evoluția artiștilor în sălile de teatru și de concert.
  • 9 mai – Liber în Europa – se va desfășura în Piața Sf. Ioan și îi vizează  pe angajații din cadrul agențiilor de turism și iubitorii de călătorii.
  • 16 mai – Liber la restaurante – campania de vaccinare se va desfășura într-un restaurant și îi vizează pe angajații din domeniul HoReCa și pe cei care își doresc să aibă din nou acces în interiorul restaurantelor și cafenelelor.
  • 23 mai – Liber în tribune – se va desfășura la Patinoarul Olimpic, fiind vizați sportivii și suporterii care vor să se întoarcă în tribune.
  • 30 mai – Liber la piscine – este un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc natația și se va desfășura la Bazinul Olimpic.

Programul pe luna iunie, al maratonului de vaccinarea, AICI.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO. Start în prima etapă a maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă”. La Teatrul Dramatic sunt disponibile azi 500 de doze de la Pfizer, fără programare – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.