Poliția Locală își angajează șef pentru Disciplina în Construcții

Poliţia Locală Braşov face angajări la Biroul disciplina în construcţii şi afişaj stradal. Mai exact, instituţia a pornit procedura de recrutare pentru postul de şef serviciu, pentru care va organiza un examen scris şi o probă de interviu. Înscrierile au debutat la sfârșitul lunii trecute, însă instituţia a făcut anunţul oficial de recrutare abia vineri, 4 iunie. Dosarele se pot depune până în data de 14.06.2021 ora 16.00, la sediul Poliţiei Locale din str. Nicolae Bălcescu nr.62-64.

Printre cerințe solicitate de lege pentru înscrierea la concurs se numără: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în inginerie civilă (domeniul ingineriei civile sau ingineria instalaţiilor), arhitectură și urbanism; minimum cinci ani vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice de conducere, studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă.

Informații suplimentare despre documentele necesare înscrierii, dar și modalitatea de desfășurare a examenelor, precum și bibliografia de concurs se pot obține la telefon: 0368/457010 – Serviciul Resurse Umane, Juridic sau pe site- ul www.politialocalabrasov.ro, secţiunea informaţii publice – cariere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.