FOTO. În zona Predeal a fost amenajată a doua parcare de „bun simț turistic”. Au fost montate coșuri de gunoi și un panou de informare cu „mesajul Ursulețului”

Asociația „Bun-Simț și Atitudine Civică” a finalizat amenajarea celei de-a doua parcări „de bun simț turistic” pe DN 1.  Parcarea este amplasată la intrarea în orașul Predeal (pe direcția de mers București – Brașov), iar participanții la trafic au la dispoziție coșuri de gunoi (4 seturi de câte 3 coșuri ), pentru colectarea selectivă a deșeurilor.  În această parcare nu exista niciun coș de gunoi, acestea fiind vandalizate de unele persoane teribiliste, sau distruse de animalele sălbatice.   

Totodată, reprezentanții asociației au menționat că în respectiva parcare „Ursulețul de pe panou le explică tuturor de ce nu este bine ca gunoaiele sa fie aruncate la întâmplare”.  

Parcarea a fost amenajată în parteneriat cu Direcția Regională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (DRDP) și cu sprijinul Maccaferri România. 

Prima parcare „de bun simț” a fost amenajată în luna aprilie a acestui an, între Predeal și Azuga, iar asociația are în plan ca pe sectorul București – Sibiu al DN1 să mai realizeze 93 de astfel de amenajări. 

FOTO&VIDEO. Drumarii brașoveni au devenit culegători de gunoaie: „Suntem copleșiți”. În județul Brașov a fost amenajată prima parcare care face apel la bun simț

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.