Traficul va fi închis pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, în acest weekend

Sâmbătă și duminică traficul va fi închis complet pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, pentru lucrări ale Companiei Apa, completate de lucrări la carosabil.  În cele două zile, se va asigura accesul riveranilor la locuințe, precum și a turiștilor care sunt cazați la hotelul situat pe această stradă (Hotel Belfort), au anunțat reprezentanții Primăriei Brașov. 

Având în vedere că pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, există o problemă la un racord de canalizare, Compania Apa va executa, în data de 31 iulie, lucrări de înlocuire a respectivului racord. Pentru executarea acestei lucrări este necesară închiderea străzii, astfel că Primăria Brașov a luat decizia de a efectua, și lucrări de reparații la carosabil, în perioada 31 iulie – 1 august, după terminarea intervențiilor la rețele. 

Astfel, sâmbătă și duminică se vor executa lucrări de decapare mecanizată în zonele în care au apărut faianțări sau burdușiri, după care, în aceste zone, se va turna un nou covor asfaltic. Totodată, se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor la căminele de vizitare și a gurilor de scurgere și lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor meteorice.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.