Brașovean ucis de o adolescentă pe care ar fi încercat să o violeze

Un brașovean a fost ucis într-un apartament din centrul municipiului Piatra Neamț. Bărbatul, de 41 de ani, a fost înjunghiat de o fată de 16 ani. Adolescenta spune că ar fi încercat să se apere de bărbatul care a vrut s-o violeze după ce a ademenit-o în apartament și i-a promis un loc de muncă.

Cei doi ar fi discutat pe internet, iar individul ar fi atras-o pe Alexandra într-un apartament din centrul orașului, unde brașoveanul ar fi încercat să o violeze. Când fata a vrut să fugă, a descoperit că ușa este încuiată. Atunci a luat un cuțit și l-a înfipt în pietul bărbatului. Loviturile s-au dovedit mortale, scrie a scris stiri-neamt.ro.

După aceea Alexandra a sunat la 112. Nu știa, însă, cu exactitate, numărul apartamentului în care se află. Așa că forțele de intervenție au operat la două adrese, în același timp.

„Pentru identificarea în cel mai scurt timp a persoanei care a sunat la 112, la nivelul IPJ Neamț s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de Investigații Criminale, polițiști de Ordine Publică și luptători SAS. Deoarece persoana se afla în stare de joc și nu putea oferi detalii concrete cu privire la locația în care aceasta se află, polițiștii au intervenit pe două locații aflate la același etaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Când au intrat în casă, echipele de intervenție au găsit bărbatul întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge, cu plăgi la nivelul toracelui, iar într-una dintre camere se afla fata care sunase la 112.
Vecinii spun că bărbatul era șofer, că părea un tip liniștit și nimeni nu își explică cum s-a ajuns la această tragedie. Brașoveanul se mutase de mai multă vreme în Piatra Neamţ cu mama sa. Până de curând, lucrase la o firmă care transporta persoane în străinătate şi avea şi un atelier de reparaţii auto.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.