RATBV a rămas fără director. George Cornea a demisionat marți

Directorul RATBV, George Cornea, și-a depus marți demisia. Potrivit purtătorului de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan, George Cornea a demisionat „din motive personale”. De altfel, recent, Cornea a rămas și fără postul în Consiliul de Administrație al RATBV, după ce Consiliul Local Brașov a desemnat administratori provizorii ai societății (ca urmare a expirării mandatelor foștilor membri ai Consiliului de Administrație). 

Noul Consiliu de Administrație de la RATBV, desemnat de consilierii locali brașoveni în regim de urgență. Toate partidele din Legislativul local și-au trimis membri

George Cornea a fost numit director al RATBV în  luna aprilie anului 2019. Printre altele, în mandatul său, RATBV a devenit operator metropolitan de transport.

Pe de altă parte, Cornea a fost implicat și într-un dosar penal, în care a fost trimis în judecată alături de fostul primar al Brașovului, George Scripcaru. Cornea a fost trimis în judecată sub acuzația de complicitate la șantaj, procurorii apreciind că cei doi ar fi făcut presiuni ca mai multe clipuri electorale (inclusiv ale actualului primar, Allen Coliban) nu fie difuzate în autobuzele RATBV, înainte de alegerile locale din 2020. 

Înainte de a fi director al RATBV, Cornea a fost, printre altele, purtător de cuvânt al PNL Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.