Vama promite un concert memorabil la Cetatea Rupea

Cetatea Rupea va găzui un concert al trupei Vama, despre care organzatorii promit că va fi cel puțin memorabil. Evenimentul face parte din cel mai mare turneu național din 2021 din România, VAMA Neconvențional. 

Vama va concerta la Cetatea Rupea sâmbătă, 07 august începând cu ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați începând cu ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului. Cei care vor ajunge în zonă vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu mâncare gustoasă, cărți, târguri diverse, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Toate activitățile pot fi găsite pe vamamusic.ro.

 

,,De fiecare dată când mergem în Transilvania, locurile care ne plac atât de mult, cum ar fi Viscri sau satele săsești unde ușor, ușor se crează comunități care vor să conserve patrimonul încă existent în aceste locuri, vedem Cetatea Rupea cum domină grandios toată zona. De fiecare dată ne-am gândit cum ar fi să avem un concert în fața acestei cetăți. Acum visul acesta al nostru, care prindea viață cu fiecare drum în Transilvania, devine realitate și mi se pare absolut extraordinar. Concertul de la Rupea e cu adevărat un concert neconvențional care se adresează atât comunității locale care, sperăm să fie prezentă prin târgurile și prin diversele activități în Vama Neconvențional, dar se adresează și proximității, Brașov, locurile care împrejmuiesc Rupea. Sunt absolut convins că va fi o seară superbă, cu cetatea care va susține cântarea noastră în fața unui public minunat”, a spus Tudor Chirilă, solistul trupei Vama. 

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent la Cetatea Rupea va avea acces la ele. După probe fanii vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie.

Cetatea Rupea are peste 600 de ani și se află la doar la 50 de km de orașul Brașov. Construită din 4 zone delimitate de turnuri poligonale, cetatea are 2 curți interioare și 4 turnuri de apărare și a fost ultima dată restaurată în 2010-2012. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.