Comuna Prejmer are nouă proiecte depuse la CNI. Pentru o sală de sport și realizarea unor măsurători cadastrale au fost aprobați banii

O sală de sport, un bazin, locuințe sociale, măsurători cadastrale, locuințe sociale, amenajarea unor parcuri și a unei piețe agroalimentare sau extinderea sediului primăriei sunt investiții pentru care comuna Prejmer a depus dosarele la Compania Națională de Investiții (CNI), în vederea finanțării de la bugetul de stat. 
Practic, la CNI au fost depuse nouă proiecte, iar primarul Prejmerului, Mihai Apafi, a declarat că două dintre investiții au fost preluate deja de companie, care a început deja implementarea proiectelor.
„Am reușit anul acesta să obținem finanțarea pentru sala de sport cu 180 de locuri – peste 7 milioane de lei – și pentru măsurători cadastrale la nivelul comunei – 2,2 milioane de lei. Pentru aceste proiecte au fost lansate licitațiile pentru atribuirea contractelor de lucrări și servicii”, a precizat primarul. 
Alte șapte proeicte au fost declarate eligibile, fiind înscrise pe lista sinteză a CNI.
„După intrarea pe lista sinteză, urmează să fim informați de către finanțator cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi demarăm în speranța obținerii finanțărilor, pas cu pas – eliberarea certificatului de urbanism, obținerea avizelor, predarea amplasamentului, licitație, semnarea contractului și demararea lucrărilor”, a continuat reprezentantul Primăriei Prejmer. 
Ce proiecte de la Prejmer au fost incluse pe lista sinteză a CNI: 
 
  • Construire si dotare creșă cu program prelungit in comuna Prejmer;
  • Construire locuințe sociale în comuna Prejmer, localitatea Lunca Calnicului;
  • Bazin de înot în Comuna Prejmer, sat Lunca Calnicului;
  • Construire, amenajare si dotare piața agroalimentară in localitatea Prejmer;
  • Modernizare și dotare parc recreativ Strada Mare în comuna Prejmer;
  • Modernizare și dotare parc central în comuna Prejmer;
  • Reabilitare, modernizare și extindere sediu de primarie în sat Prejmer, strada Mare, nr. 565, comuna Prejmer. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.